Műköröm készítés > 2. oldal > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm készítés > 2. oldal > 27 weboldal. Kategória leírása:
Műköröm ötletek kezdőknek és haladóknak
http://mukoromotletek.blogspot.com

Nem csak kezdőknek, de haladóknak is hasznos műköröm ötletek találhatóak az oldalon. Nézd meg mindenképp!

Műköröm ötletek kezdőknek és haladóknak
iGuru Nails
http://manikurmukorom.wordpress.com

Szeretnél szép ápolt körmöket, trendi, szolid, vagy extrém műkörmöket? Valóra váltom elképzelésedet. Első műköröm féláron! Ezen kívül további akciók, engedmények.

iGuru Nails
Crystal nails step by step
http://www.crystalnails.hu/step-by-step

A Crystal Nails nemzetközi műkörmös bajnokainak munkái. Kivételesen szépen díszített, technikailag tökéletes műkörmök készítése lépésről-lépésre, rövid, érthető magyarázatokkal. Évszaknak, trendnek, ünnepnek megfelelő műkörmök, itt biztosan megtalálod a saját stílusodnak megfelelőt.

Crystal nails step by step
Műkörömépítés Debrecen
http://www.mukorom.mzy.hu

Műköröm, illetve manikűr stúdiónk Debrecenben az Aktív Fitnes és Szabadidő Központ területén található, ahol parafinos lábápolással is várjuk a hölgy és a férfi vendégeke egyaránt. A legmodernebb kéz és lábápolási, illetve műkörömépítési technikákat próbálhatod ki a szalonban. A műkörömépítést a Crystal Nails anyaggal végzem, amely már a profi műkörmös versenyeken is bizonyított. A manikűr és a pedikűr mellett masszőrök, kozmetikusok és fodrászok is állnak vendégeink rendelkezésére.

Műkörömépítés Debrecen
Műköröm képek műköröm építés díszítés
http://cristinnails.mindenkilapja.hu/

Műköröm épített zselés technikával hagyományos és extrém formák. díszítés akril festéssel szebbnél szebb virágok indák vonalak 3D zselé díszítés porcelán hatású virágok. gél-lac.Tartós zselés lakkozás. -3-4 hétig tartós -nem pattogzik -nem veszít fényéből

Műköröm képek műköröm építés díszítés
Francia-technikák
http://www.creativenails.hu/nailpromagazin/2005_osz_hogyankeszul_franciatech ...

Francia-technikák - A körömmodellezés klasszikusa. Francia manikűr, lakkozás, körömépítés...

Francia-technikák
Nikó Műköröm Nail's
http://www.nikokaaa.fw.hu

Visszafogott vagy épp vadító műkörmökre vágysz? Keress fel és életre keltjük álmaidat! Szalon:Cicoma Szépségszalon Cím:Budapest XVI. Rákóczi u. 45. Név:Nikó Bejelentkezés:0630/7245457

Nikó Műköröm Nail's
Műkörmös kereső
http://www.mukorom.hu/mukormos

Ha műkörmöst keresel, jó helyen jársz. Oldalunkon műkörmösök munkáit és elérhetőségét találod, név és lakóhely szerint rendezve. A műköröm képeket a műkörmösök saját maguk töltötték fel. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra!

Műkörmös kereső
Műkörömépítés lépései - videó
http://www.diamondnails.hu/cikkek/mukoromepites-lepesei-video

Fontos a hölgyek számára az egészséges és ápolt körmök, és ha már műkörmünk van akkor annak tartóssága is nagy súllyal bír. Műköröm készítők számára készítettünk egy részletes összefoglalót a műkörömépítés lépéseiről, videók segítségével is. Aki most megy először körmöshöz annak is érdemes megnézni, hogy lássa milyen változásokon fog át menni a körmei. Gyakorlott körömkészítők számára is érdemes megnézni, mert van néhány szakmai fogás is amit nem mindenki ismer.

Műkörömépítés lépései - videó
Műkörömépítés menete
http://www.nailshopbt.hu/blog/mukoromepites-mente/

Francia műkörömépítés menete látható képekkel és videókkal segítve. A szakmai folyamat leírásán túl apró fortélyokat is megtudhatsz amivel gyorsabban és precízebben tudod elvégezni munkádat.

Műkörömépítés menete
Műköröm - Budanails
http://www.budanails.hu/

Professzionális műköröm építés Budapesten. Műkörmös tanfolyamokat indít Újvári Barbara, kétszeres országos díszítő bajnok.

Műköröm - Budanails
Műkörmös UV és LED lámpák mindenkinek
http://www.mukormos-uv-lampak.hu

Igazodj ki könnyedén a műkörmös UV és LED lámpák bonyolult világában! Segítünk megtalálni, hogy melyik típus a neked való! Pár kattintás és máris minden információ a rendelkezésedre áll. Összeszedtük a legalapvetőbb és legfontosabb tudnivalókat a műkörmös lámpák típusairól, használatukról, tisztításukról és tárolásukról.

Műkörmös UV és LED lámpák mindenkinek
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 250 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 250 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39625