Műköröm készítés > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm készítés > 27 weboldal. Kategória leírása: Műköröm készítés, építési technikák.
Körmöscentrum
http://www.kormoscentrum.hu/

Körmöscentrum - oldalainkon kedvedre válogathatsz a gyakorló műkörmösök legcsodálatosabb képeiből, műkörmös munkákból. Megtalálhatod a munka alkotójának rövid ismertetőjét, elérhetőségeit, és máris bejelentkezhetsz a következő időpontra. Ha műkörmös vagy, ötleteket meríthetsz mások alkotásaiból, felhasználhatod saját munkádban. Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy saját képeidet is feltöltsd, bátran megteheted az alábbi linkeken, teljesen ingyen. Használd ki bátran a lehetőséget!

Körmöscentrum
Műkörömépítés
http://www.kormosszalon.hu/

Amennyiben műköröm készítés, műkörömépítés, körömdíszítés iránt érdeklődsz, jó helyen jársz. A Körmösszalon oldalakon műkörmösök munkáit, elérhetőségét láthatod. A Neked szimpatikus műkörmössel a megadott elérhetőség alapján akár rögtön fel is veheted a kapcsolatot.

Műkörömépítés
Műköröm készítés , műkörömépítés
http://mukorom-keszites.hu/

Napjainkban nagyon elterjedt és divatos a műkörömépítő szakma. A műköröm készítés összetett és aprólékos munkát igényel. Minden egyes műkörömépítési szakasznak megvan a maga fontossága. Az oldalon mindent megtalálsz, amit a műköröm készítés során tudnod kell. Kezdő és haladó műkörmösök is fontos információkat olvashatnak a műköröm készítéssel kapcsolatban. Részletesen van felvezetve az építés minden egyes szakasza. Különböző technikával készülő műkörmök felépítésének lépéseit tanulhatod meg: tip-es technikák, zselé -és porcelán építő technikák. A leírásokat step by step képek és videók segítik. A műkörömépítésen kívül más információkat is megtalálsz (pl. hogyan kell a lenőtt körmöt feltölteni, hogyan kell a műkörmöt helyesen eltávolítani...stb.).

Műköröm készítés , műkörömépítés
Műköröm galéria és köröm tanácsok
http://www.mukorom-galeria.hu/

Műköröm képek galériája és minden más amit egy leendő és egy haladó műkörmöst érdekelhet. Trendek események ismertetése.

Műköröm galéria és köröm tanácsok
Edge Porcelán Műköröm - Step by Step
http://www.mukormos.hu/edge-mukorom-step-by-step-35

Edge Porcelán Műköröm Kagylóval és Akrillal - lépésről-lépésre.

Edge Porcelán Műköröm - Step by Step
Műköröm Step by Step
http://www.mukormos.hu/step

Műköröm Step by Step: Az elkészítések folyamatát megtekintheted. Képek és videók.

Műköröm Step by Step
Oktatóvideók
http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=11

Körömdíszítés, építés tutorial-ok, oktató videók, step by step.

Oktatóvideók
Step by step - építés, díszítés
http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=12

Step by step - építés, díszítés képekben, lépésről-lépésre.

Step by step - építés, díszítés
Mi a műkörömépítés titka?
http://www.nailshopbt.hu/blog/mukoromepites/

Műköröm építői tudás és sok gyakorlás és tapasztalat az egyik nagyon fontos tényező. Mint minden szakma itt sem elegendő az iskola a tanfolyamon megszerzett tudás. A gyakorlás és minél több köröm készítése, műkörömépítés hozhatja csak meg azt a biztonságot, hogy szinte bármilyen problémát le tudjon küzdeni a munkája során.

Mi a műkörömépítés titka?
Szilvi műköröm step by step képek
http://www.mukorom-kepek.hu/step-by-step/

Műköröm step by step képek, melyek bemutatják a műköröm díszítések lépéseit. Mindenkinek hasznos tanácsot adhat, akár készítője, akár viselője lesz a műkörömnek. Kinek mi áll jól, milyen díszítési technikákkal lehet egyedivé tenni kreációnkat. Tippek és trükkök képekkel illusztrálva és szövegesen is.

Szilvi műköröm step by step képek
Műköröm UV lámpa műkörmösöknek
http://www.diamondnails.hu/mukorom-uv-lampak

UV lámpák melyek minden műkörmös eszköze a mindennapi munkája során. Több fajta méret és teljesítményben kapható a műköröm UV lámpa.

Műköröm UV lámpa műkörmösöknek
Zselés Műköröm készítés - olcsón, pénzt spórolva
http://www.nailshopbt.hu/shop_termek_leiras.php?tid=667&kategid=36&szid=

Szeretne pénzt spórolni zselés műkörmein? Olcsón el tudja készíteni a Diamond Nails alap zselés műköröm induló készlet segítségével. Nézze meg vásárlóink véleményét, akik már nagy örömmel használják termékünket. Biztosan elnyeri majd tetszését a készlet tartalma és utána számolva, hogy mennyivel olcsóbban elkészítheti műkörmeit.

Zselés Műköröm készítés - olcsón, pénzt spórolva
Körömlaz
http://www.koromlaz.hu

Köszönöm, hogy érdeklődsz szolgáltatásaim és a szakmám iránt. Az ápolt kézhez és a műkörmökhöz közel húsz éve vonzódom. Szerintem egy nő megjelenésének elengedhetetlen része a keze és a körme. A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut magunkra. Fontosnak tartom, hogy azt az időt, amit magunkra szánunk, céltudatosan és hasznosan töltsük el. Ha jó és alapos szakembert választasz, mindig magabiztosan előveheted kezed, mert az mindig a te igényeidnek megfelelő lesz. Legyen az kocka, francia, edge, stiletto, hybrid, egyszerű vagy akár extrém. Tinédzserkori álmaimat valósítottam meg, amikor hat esztendővel ezelőtt körömkozmetikusként kezdtem el dolgozni. Szakmám és vendégeim szeretete arra ösztönöz, hogy folyamatosan képezzem magam az új technikák és eljárások elsajátítására. Hahn Vali körömkozmetikus, szakoktató. Baja

Körömlaz
Lépésről-lépésre
http://www.creativenails.hu/lepesrol.html

Step by step: Spa Almond manikűr, Rövid és lapos körmök megszépítése...

Lépésről-lépésre
Műköröm árak csökkentése induló készlettel
http://www.diamondnails.hu/indulo-keszlet/zseles-mukorom-keszites

Csökkentse a műköröm készítésének költségeit. Zselés műköröm induló készlet – műköröm árak lefaragására.

Műköröm árak csökkentése induló készlettel
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39583