Műköröm könyvek > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm könyvek > 6 weboldal. Kategória leírása: Szakmával kapcsolatos tankönyvek, oktatókönyvek, magazinok.
Szépség Magazin
http://www.szepsegmagazin.hu/

Divat, fodrászat, egészség, fitness, wellness, kozmetika, körömápolás...

Szépség Magazin
Nailpro Magazin
http://www.creativenails.hu/nailpromagazin/index.html

Cégünk a Belvárosi Creative Stúdió Európában először 2001-2007-ig - úttörő módon - önállóan adta ki az amerikai Nailpro Magazin magyar változatát. A hét év alatt kiadott összes Nailpro Magazint megnézheted egytől-egyig a fenti honlapon, csak egyszerűen kattints az olvasni kívánt lapra és kinyílik!

Nailpro Magazin
Nailpro
http://www.nailpro.hu/

Health and Beauty Business Media Kft. - Nailpro Hungary.

Nailpro
Elméleti és gyakorlati szakkönyv
http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=11&tipus=cikkek&menuszint=0

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata c. szakkönyv. A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott kiadás jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A képzéshez előirt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.

Elméleti és gyakorlati szakkönyv
Műköröm magazin
http://www.nailworld.hu

A Nail World a legújabb műköröm magazin, amelyben a műkörmösök folyamatosan megtalálják az éppen aktualitásokat. Havonta megjelenő újdonságok, step by step képsorok várják az olvasókat. Az oldalon folyamatosan tájékozódhatunk a legújabban megjelent magazin tartalmából és meg is rendelhetjük a magazint.

Műköröm magazin
Leigh Toselli: Manikűr & pedikűr
http://www.konyv-konyvek.hu/manikur_and_pedikur_toselli_leigh

A könyv lépésről lépésre mutatja be, hogyan varázsolhatjuk kezünket és lábunkat vonzóan ápolttá, és hogyan díszíthetjük alkalomhoz illően. Fedezzük fel, miként őrizhetjük meg testünk két leginkább igénybevett részének egészségét és szépségét.

Leigh Toselli: Manikűr & pedikűr
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 250 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 250 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39548