Műköröm tanfolyam > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm tanfolyam > 18 weboldal. Kategória leírása: Műköröm tanfolyamok, szakképzések, versenyfelkészítések, továbbképzések.
mukorom-tanfolyam.hu
http://www.mukorom-tanfolyam.hu/

A műköröm-tanfolyam.hu a műkörmös szakma minden területére kiterjedő tanfolyamokat kínál Önnek. Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös és kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni.

mukorom-tanfolyam.hu
Elite KörmösAkadémia
http://www.mukorom-tanfolyam.com/

Az ország egyik legelismertebb, legdinamikusabban fejlődő műkörmös szakmabeli cégeként szeretnénk segítségedre lenni. Azt szeretnénk, hogy szakmád elismert, anyagilag is megbecsült tagja legyél. Szerezd meg az ehhez szükséges ismereteket, tartsd karban tudásodat, kísérd figyelemmel és alkalmazd munkádban a legaktuálisabb trendeket, használd a legkiválóbb anyagokat. Ehhez kívánunk partnerek lenni.

Elite KörmösAkadémia
Oktatás - Crystal Nails
http://www.crystalnails.hu/region/hungarian/index.php?ban=b5

Alapképzések, technikai tanfolyamok, díszítő tanfolyamok, szakoktatói tanfolyam. Fekete Zsuzsanna tanfolyamai: körmös diploma, verseny felkészítő tanfolyam.

Oktatás - Crystal Nails
Zselés díszítő tanfolyam
http://www.diamondnails.hu/mukorom-tanfolyam/zseles-diszito-tanfolyam

Ismerd meg a zselés körömdíszítés minden lehetőségét és valósítsd meg elképzeléseidet, mi segítünk neked, hogy a legjobbak között lehess! Ha szeretnéd te is továbbfejleszteni műkörmös tudásodat, akkor neked is itt a helyed. A zselés díszítő tanfolyam elvégzését oklevéllel tanúsítjuk. Legyél te is profi műkörmös és engedd, hogy a szakma kitanítson téged!

Zselés díszítő tanfolyam
Belvárosi Creative Stúdió - Oktatás
http://www.creativenails.hu/oktatasmenu.html

OKJ-s Szakmunkásképzés, Oktató DVD-k és Videók, Tanfolyami tájékoztatás.

Belvárosi Creative Stúdió - Oktatás
Darabos Évi - MűkörömAkadémia
http://www.mukormos.hu/mukoromakademia

Ha kezdőként is a legjobbak közé szeretnél tartozni! OKJ-s Kéz- és Lábápoló, Műköröm tanfolyam - a Magyar Bajnokkal. Iskolánk legfőbb célkitűzése, hogy a tanulókat ne csak a vizsgán való jó szereplésre készítse fel és a tanfolyam befejeztével egy papírt kapjanak a kezükbe.... célunk, hogy jó elméleti és gyakorlati tudással rendelkező szakemberek legyenek, akik magabiztosak, hisznek abban amit csinálnak és akikhez örömmel térnek vissza a vendégek.

Darabos Évi - MűkörömAkadémia
Akreditált oktatás Perfectnails Kft.
http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=2&tipus=cikkek&menuszint=0

Professzionális oktatás rendszer hivatalos állami diplomával rendelkező szakoktatók segítségével. Szakképzett és minősített oktatóink mellet díjnyertes versenyzők és nemzetközi trénerek segítenekk a sikeres felkészítésben, a legmodernebb ismeretek átadásában. Alapképzések, technikai továbbképzések, körömdíszítő nail art képzések, diplomás képzések.

Akreditált oktatás Perfectnails Kft.
Nail Artists - Young Nails Akadémia
http://youngnails.hu/oktatas-rendezvenyek/

Tanfolyamok a legmagasabb színvonalon. Tanfolyamok Budapesten és Németországban, kihelyezett vidéki képzések, egyéni és csoportos oktatás, versenyfelkészítés. Érdeklődj elérhetőségeink bármelyikén!

Nail Artists - Young Nails Akadémia
Aphrodite Oktatási Centrum
http://www.aphrodite97.hu/Oktatas/

Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s szakképzésünkre és továbbképzéseinkre -körömdíszítő, műkörömépítő, gépi pedikűr, SPA manikűr, SPA pedikűr, lábápoló szakoktatói - várjuk mindazokat, akik tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni.

Aphrodite Oktatási Centrum
Manikűr tanfolyam
http://www.fashionnails.hu/

Komplett manikűr tanfolyam, gél lakkozással, a Nyugati pályaudvarnál 12.900 Ft-ért. A tanfolyamra nem csak szakembereket várunk, hanem bárkit, aki szeretné elsajátítani a szakszerű manikűrözési technikákat és a gél lakkozás fortélyait. A képzésre előképzettségre nincs szükség, így ha betöltötted a 16. életévedet, akkor csak jelentkezni kell. A részvételi díj tartalmazza az 1 napos (8 tanórás) képzést, a tanfolyamhoz szükséges alapanyagokat és a munkához szükséges eszközöket. Tanulóink a tanfolyam végén magyar-angol nyelvű oklevelet kapnak.

Manikűr tanfolyam
Körömdíszítő tanfolyam
http://www.creativenails.hu/Jelentkezz_diszito_tanfolyamunkara.html

Már a kezdetektől sokan jelentkeztek, hogy ezt a szép – kreatív – szakmát, a körömmodellezést szeretnék elsajátítani. Oktatási témák: A Creative színek, illetve színkeverés. Színátmenet a körmön. Díszítés alap. Árnyékoló vonalak készítése. Körömágy hosszabbítás, karcolás technika. Porcelán virágok készítése felületen. Lakkozás. Beépített virágok készítése... Címünk :Belvárosi Creative Stúdió H-1051 Budapest Zrínyi u. 16.

Körömdíszítő tanfolyam
American Nails Oktatási Centrum
http://www.american-nails.hu/index.php/oktatas.html

Célunk, hogy profi legyél! Tudásod, az American Nails 128 oldalas, színes szakkönyvének segítségével sajátíthatod el, mely szinte egyedülálló a magyar műkörömépítés oktatásában. Műkörömépítés, az alapszinttől a profizmusig. Az oktatás a legmodernebb körömépítő technikát foglalja magában. Tanfolyamaink sikeres elvégzéséről, nemzetközi, American Nails diplomát adunk, a cég felhatalmazásával, valamint OKJ szakmunkás bizonyítványt!

American Nails Oktatási Centrum
Műkörömépítő tanfolyam
http://mukorom-oktatas.hu/

Műköröm alap- és segédanyagok, körömdíszek forgalmazása, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmunkásképzés állami szakmunkás bizonyítvánnyal A Perfect Nails Oktatóközpont több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Neve, és jó hírneve már évek óta garancia a műkörmös tanfolyamok magas minőségére. Célja azóta is a szakma magasabb szintre emelése, és az igényesség hangsúlyozása.

Műkörömépítő tanfolyam
Studio Flash műköröm tanfolyam | 33.900 Ft
http://www.studioflash.hu/mukorom_tanfolyam.html

Budapesti felnőttképzési intézményünk műköröm, pedikűr, 3D szempilla, masszázs és díszítő oktatással, illetve magánoktatással, vizsgafelkészítéssel foglalkozik. Kis létszámú csoportokban tartjuk óráinkat, így a tanulóink nagyobb figyelmet kapnak a képzés ideje alatt. Központunk megtalálható a II. kerület szívében, a Szél Kálmán térnél ( Moszkva tér). Szeretettel várjuk meglévő és új tanulóinkat. A magyar nyelvű oklevél mellett, lehetőség van bármely nyelven oklevelet igényelni, például külföldi munkavállalás esetén. Műköröm képzésünk gyakorlat-orientált. A tanfolyamon elméleti és technikai képzést kapnak a tanulók. A műköröm tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat és eszközöket. Műkörmös modellt nem kell biztosítani az oktatáson. Kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező.

Studio Flash műköröm tanfolyam | 33.900 Ft
Műköröm tanfolyam-Pilisvörösvár
http://www.hollywoodnails.hu/okj-mukorom-tanfolyam/

Amennyiben érdekel a műkörömépítés, nálunk megtanulhatod. Pilisvörösvári oktatóbázisunkon indítunk okj-s alaptanfolyamokat és kiegészítő képzéseket is. Látogass el weboldalunkra, tájékozódj, s ha érdekel a tanfolyamunk, jelentkezhetsz on-line is.

Műköröm tanfolyam-Pilisvörösvár
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39562