Körömlakk > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Körömlakk > 9 weboldal. Kategória leírása: Körömlakkok, műköröm lakkozás.
Lakkozás technikája
http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20030428/lakkozas_technikaja/

A körömlakkozás nem kerítésfestés, nem lehet csak úgy nekiállni. Vannak szabályai, titkai, melyeket most ismertetünk. A lakkozást mindig függőleges vonallal kezdjük a köröm közepén úgy, hogy a körömágy felől induljunk, és haladjunk a köröm végéig. Ezután először a jobb, majd a bal oldalon húzzunk egy vonalat, és ügyeljünk arra, hogy a köröm két szélén maradjon 1-1 mm-nyi szabad hely.

Lakkozás technikája
A 4 legszebb körömlakk
http://www.femina.hu/szepseg/4_koromlakk_szerintunk

A 4 legszebb körömlakk - Szerintünk: A nők nagy részének legalább háromféle körömlakk áll a fürdőszobapolcán, de mindenkinek van kedvence.

A 4 legszebb körömlakk
Műköröm akril festétek
http://www.nailshopbt.hu/akril-mukorom-festekek

Műköröm díszítés akril festékekkel. Más színekkel társítva újabb színek is kikeverhetőek. Ismerje meg a Diamond Nails akril festékeket.

Műköröm akril festétek
Avon körömlakkok webáruház
http://avon-line.hu/categoryproduct-smink.html

Az Avon-Line Webáruház egy direkt értékesítő internetes Tanácsadónő, ahol Ön egyszerűen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthat kedvenc Avon körömlakkjához, alapozókhoz, valamint körömápolási termékeihez.

Avon körömlakkok webáruház
A fedőlakk használata, típusok
http://www.creativenails.hu/nailpromagazin/2004_tavasz_hogyan.keszul.html

Hogyan készül: A fedőlakk használata és típusai. Használja fel ezeket a javaslatokat, a hibátlan lakkozás elérése érdekében.

A fedőlakk használata, típusok
Körömlakkok
http://www.mukorom-alapanyagok.com/Koromlakkok.html

A csúcsminőséghez vezető fejlesztés eredményeképpen a Crystal Nails körömlakk az optimális viszkozitás (belső súrlódás) következtében csíkozás- és foltmentesen, egyenletesen, könnyedén kenhető. Ugyanezt a célt szolgálja a 440 szálas finom ecset és a kézreálló, egyedien bordázott ezüst kupak. A körömlakk hosszan tartó (ún. long lasting) formulájának köszönhetően maximális kopásállósággal rendelkezik, melyek következményeképp az egyedi pezsgő színek akár 5 napig is elégedetté teszik vendégeidet.

Körömlakkok
Körömlakk kollekciók
http://www.opihungary.hu/koromlakk-kollekcioink

OPI professzionális körömlakk és műköröm termékek. Minden alkalomhoz, fontos eseményhez és minden hangulathoz válasszon az OPI professzionális körömlakk készletéből!

Körömlakk kollekciók
Moyra körömlakkok
http://www.moyrashop.hu/index.php?k=KOROMLAKKOK_1&page=shop.browse&category_ ...

Moyra Shop webáruház - Körömlakk termékkatalógus. Körömlakkok, színminták, körömápolók.

Moyra körömlakkok
Crystal nails körömlakk
http://www.crystalnails.hu/bolt/koromlakk

A Crystal Nails kiváló minőségű körömlakkjai egyedi színekkel, maximális kopásállósággal, körömerősítő hatással rendelkeznek. A színek dekor, irizáló gyémántporos, francia, hologramos és folyékony kristályokat tartalmaznak. Az erősítő hatást pedig a protein és mirha kivonatok segítik elő. A körömlakkok kifejlesztésénél a cél az volt, hogy a legjobb minőségű lakkcsalád jöhessen létre.

Crystal nails körömlakk
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39562