Körömápolás > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Körömápolás > 10 weboldal. Kategória leírása: Kézápolás, lábápolás, pedikűr, manikűr.
IBD műköröm alapanyagok
http://www.ibd-nails.hu/

Az IBD műköröm alapanyagok hivatalos weboldala. Az IBD két évtizedes múlttal rendelkező USA-beli műköröm alapanyag márka. A zselék fejlesztésével jutott el az UV technológiában a csúcsra.

IBD műköröm alapanyagok
Reszelők és használatuk
http://www.mukormos.hu/mukorom-reszelok-hasznalata-1

Akár manikűrt, akár műkörmöt készítünk a vendégünknek, mindkét szolgáltatásnál használunk reszelőt, mégpedig nem is egy fajtát. A reszelőket alapvetően három típusba sorolhatjuk: gyémántporos fémreszelő, papírreszelő, szivacsos tömbreszelő (buffer)

Reszelők és használatuk
A nagy reszelés: körömápolás
http://borsa.hu/20090423/a_nagy_reszeles_koromapolas/koromapolasi_tanacsadas ...

A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint a haj vagy bőrápolás. Sorozatunk első lépésében átvesszük, hogy mit értünk precíz és profi manikűr alatt.

A nagy reszelés: körömápolás
Körömnyi tippek
http://www.vital.hu/themes/health/korom1.htm

Körmünket sokféle külső ártalom károsíthatja: a tisztítószerek zsírtalanítják, az öblítőszerek és a meleg víz túlságosan felpuhítják, elvékonyítják.

Körömnyi tippek
Pedikűr, Budapest
http://labsztori.hu

A pedikűrös karbantartja a lábakat. Akkor is járjon pedikűröshöz, ha lábai egészségesek, gondozottak. Lábápoló szakemberként kellő hozzáértéssel kezelem a benőtt körmöket, tyúkszemeket, száraz talpakat, berepedezett sarkakat. Eltökélt szándékom ugyanis, hogy minél több ember életminőségét javítsam a lábápolással, és mindezt kényelmesen, akár az Ön otthonában, Budapesten az I., II., III., XII. kerületekben.

Pedikűr, Budapest
HairPort oktogon SzépségSzalon
http://hairportszalon.hu/manikur_es_mukorom

Manikűr, műköröm építés saját egyéni stílusban, azért hogy a minőségi színes zselék, csillámporok, díszek segítségével mindenki egyedi és kivételes lehessen. Színvonalas belvárosi szalon az Oktogon mellett – magas minőségi standard - Személyi higiéné szolgáltatások Különleges egyéni kívánságok ’tetőtől talpig’ Gyakorlott munkájára igényes szakembergárda Professzionális szépségszolgáltatások Manikűr Műköröm Pedikűr Kéz- és lábápolás Körömépítés Lakk Masszázs Gyógypedikűr Díszítés Ékszer

HairPort oktogon SzépségSzalon
Dr. Info - A helyes körömápolás
http://drinfo.hu/eletmod/szepseg/tundoklo/316-a-helyes-koeroemapolas?qh=YTox ...

A szép, esztétikus felületű körömkörnyék a helyes manikűrözéssel, pedikűrözéssel érhető el. Ugyancsak a helyes technika szükséges ahhoz, hogy elkerülhető legyen az igen kellemetlen betegség, a körömágygyulladás. A körömápolás alapja a köröm lenyírása és a köröm alatti rés tisztántartása. A legegyszerűbb eszközök a tisztántartásra a szappanos víz és a körömkefe. A tisztításhoz használt egyéb eszközök soha ne legyenek élesek és hegyesek, mert a körömágy igen könnyen sérül, s máris szabaddá válik az út a köröm alatt lévő, nagy tömegű baktérium előtt.

Dr. Info - A helyes körömápolás
Töredezett köröm? Tegyen egy próbát: Biovanne plus+
http://www.biovanne.hu/termekeink/

A haj után a köröm is a test állapotát mutatja. A töredezett köröm nem másra utal, minthogy a test nem jut elég olyan vitaminokhoz, ami a körmök megfelelő fejlődéséhez kell. Az egyéb körömhibák (pl. gödröcskék) utalhatnak továbbá helytelen táplálkozásra is. Ebben az esetben hasznos lehet a köröm erősítése. A Biovanne plus+ segédkezik a töredezett köröm, továbbá az egyéb körömápolási problémákat múlt időbe tenni.

Töredezett köröm? Tegyen egy próbát: Biovanne plus+
Beauty World műköröm
http://www.bwnet.hu/szakterulet/Kezapolas/

A Beauty World számos kéz és lábápolással foglalkozó, megbízható szakembert foglalkoztat, országosan. Foglalj időpontot oldalunkon online!

Beauty World műköröm
Pedikűr otthon Tatabánya
http://pedikurotthon.eu/

Pedikűr Tatabánya és környékén. Teljeskörű lábápolói szolgáltatás. Gyógypedikűr, benőtt köröm kiemelés, tyúkszem eltávolítás a saját otthonában.

Pedikűr otthon Tatabánya
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39562