A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:

mukorom.wyw.hu

A műköröm története
A műköröm története
http://ditmukorom.hupont.hu/34/mukorom-tortenete

A körmök ápolása és változatos formáinak kialakítása nem új keletű dolog. Már egészen régről, időszámításunk előtti harmadik évezredből maradtak fenn erre utaló feljegyzések, leletek. A történelmi korokban az ápolt, színezett vagy éppen extrém hosszúságú körmök viselése luxusnak számított, mivel a magasabb társadalmi helyzetben élők ezzel szimbolizálták gazdagságukat és jólétüket....

ditmukorom.hupont.hu
A 2009 év szín- és műköröm divatja
A 2009 év szín- és műköröm divatja
http://www.mukorom.hu/index.php/mukorom-divattrendek/52-2009-koromdivatja.html

A Pantone nemzetközi szervezet minden évben meghatározza a következő szezon vezető színeinek ajánlását. A nagy divatházak ezeknek az ajánlott színeknek a felhasználásával alakítják ki új kollekcióikat. Az idei tavaszra-nyárra az alábbi 10 élénk, életteli, kifinomult új színeket javasolják: A divatszínek évszakról évszakra változnak...Bármely évszakról is legyen szó, az idén az alapszabály: ne fogd vissza magad, használd a színeket és a különböző hatásokat.

www.mukorom.hu
A 4 legszebb körömlakk
A 4 legszebb körömlakk
http://www.femina.hu/szepseg/4_koromlakk_szerintunk

A 4 legszebb körömlakk - Szerintünk: A nők nagy részének legalább háromféle körömlakk áll a fürdőszobapolcán, de mindenkinek van kedvence.

www.femina.hu
A fedőlakk használata, típusok
A fedőlakk használata, típusok
http://www.creativenails.hu/nailpromagazin/2004_tavasz_hogyan.keszul.html

Hogyan készül: A fedőlakk használata és típusai. Használja fel ezeket a javaslatokat, a hibátlan lakkozás elérése érdekében.

www.creativenails.hu
A nagy reszelés: körömápolás
A nagy reszelés: körömápolás
http://borsa.hu/20090423/a_nagy_reszeles_koromapolas/koromapolasi_tanacsadas ...

A rendszeres körömápolás legalább annyira fontos, mint a haj vagy bőrápolás. Sorozatunk első lépésében átvesszük, hogy mit értünk precíz és profi manikűr alatt.

borsa.hu
A tavasz glamour körmöket hozzon
A tavasz glamour körmöket hozzon
http://www.mukorom.hu/mukorom-divat/806-a-tavasz-glamour-kormoket-hozzon

Az idei tavasz bőven kínál minden nőtípus számára megfelelő színt és trendet. A 70-es évek laza, bő formái, a hölgyes, macskaszem-napszemüveges fazonjai olyan körmökért kiáltanak, amit kár volna a műkörömépítőknek kihagyniuk. Lépjünk hát ki a franciás elegancia korlátai mögül és merjünk felkenni pasztell lilát, rózsaszínt, vagy fessünk elegáns fehér csipkét!

www.mukorom.hu
Akreditált oktatás Perfectnails Kft.
Akreditált oktatás Perfectnails Kft.
http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=2&tipus=cikkek&menuszint=0

Professzionális oktatás rendszer hivatalos állami diplomával rendelkező szakoktatók segítségével. Szakképzett és minősített oktatóink mellet díjnyertes versenyzők és nemzetközi trénerek segítenekk a sikeres felkészítésben, a legmodernebb ismeretek átadásában. Alapképzések, technikai továbbképzések, körömdíszítő nail art képzések, diplomás képzések.

www.perfectnails.hu
Alakstúdió
Alakstúdió
http://alakstudio.hu/

Szalonunk műköröm építéssel, alakformálással, fodrászattal, lábápolással foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásaink!

alakstudio.hu
Alinaműköröm
Alinaműköröm
http://www.alinamukorom.hu/

Kincses Alina műkörmös, oktató weblapja. Petra Egészség és Szépség Stúdió - Budapest.

www.alinamukorom.hu
Allure Studio
Allure Studio
http://www.allurestudio.hu/

Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, műköröm. Címünk: 1085 Budapest, Stáhly u. 5.

www.allurestudio.hu
American Nails
American Nails
http://www.american-nails.hu/

Műkörömalapanyag nagyker és oktatási központ. Szeretettel köszöntöm a régi és új szakembereket akik érdeklődnek forgalmazott termékeink iránt. Cégünk 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Termékeink minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata teszi lehetővé az élen maradást. Állandó megújulással segítjük a már kész szakembereket és a jövendőbeli kollégákat a sokrétű szakmai felkészítéssel és igények kielégítésével. A szépségipar egyik leggyönyörűbb ága a műkörömépítés és díszítés , mert embereknek egyre nagyobb az igénye az ápolt, és gyönyörű kezekre és lábakra.

www.american-nails.hu
American Nails Oktatási Centrum
American Nails Oktatási Centrum
http://www.american-nails.hu/index.php/oktatas.html

Célunk, hogy profi legyél! Tudásod, az American Nails 128 oldalas, színes szakkönyvének segítségével sajátíthatod el, mely szinte egyedülálló a magyar műkörömépítés oktatásában. Műkörömépítés, az alapszinttől a profizmusig. Az oktatás a legmodernebb körömépítő technikát foglalja magában. Tanfolyamaink sikeres elvégzéséről, nemzetközi, American Nails diplomát adunk, a cég felhatalmazásával, valamint OKJ szakmunkás bizonyítványt!

www.american-nails.hu
Aphrodite Oktatási Centrum
Aphrodite Oktatási Centrum
http://www.aphrodite97.hu/Oktatas/

Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s szakképzésünkre és továbbképzéseinkre -körömdíszítő, műkörömépítő, gépi pedikűr, SPA manikűr, SPA pedikűr, lábápoló szakoktatói - várjuk mindazokat, akik tudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni.

www.aphrodite97.hu
Avon körömlakkok webáruház
Avon körömlakkok webáruház
http://avon-line.hu/categoryproduct-smink.html

Az Avon-Line Webáruház egy direkt értékesítő internetes Tanácsadónő, ahol Ön egyszerűen, kényelmesen és gyorsan hozzájuthat kedvenc Avon körömlakkjához, alapozókhoz, valamint körömápolási termékeihez.

avon-line.hu
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39515