Műköröm alapanyagok, gyártók > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Szponzorált linkek
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm alapanyagok, gyártók > 12 weboldal. Kategória leírása: Műköröm alapanyag, kiegészítők, gépek. Kereskedők, forgalmazók, gyártók, márkák.
Crystalnails
http://www.crystalnails.hu/

Csúcsminőségű műköröm alapanyagok forgalmazása. Profi műkörömépítő képzés. Műkörmös rendezvények. Műköröm webáruház. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ tanfolyam. Szakmunkásképzés. Crystal Nails körömlakkok. Nail Art. Körömápolás és körömdíszítés. Szalonbútor. Körömlakk.UV Lámpa Műköröm zselé, Paraffin gép, Körömasztal, Francia manikűr, körmös asztal, Japán manikűr.

Crystalnails
Beauty Xpress Körömfutár
http://www.koromfutar.hu/

A Honlap, és a Körömfutár-szolgálat létrehozásával célunk az volt, hogy a lehető legegyszerűbben juss hozzá a műkörmös szakma professzionális szakanyagaihoz. Körömfutáraink 6 világmárka legjobb minőségű, a legújabb trendeknek megfelelő anyagait juttatják el részedre szállítási díj felszámítása nélkül. Hívd a területeden dolgozó Körömfutárt és add le megrendelésedet, vagy küldd el igényedet a megadott email címre!

Beauty Xpress Körömfutár
Műköröm csiszológép
http://www.mukorom-csiszologep.com/

A műkörmösök már több, mint két évtizede dolgoznak a műköröm csiszológépekkel, a körömreszelők gépi változataival. Megkönnyítik a munkát időben és minőségben is, így rendkívül fontos, hogy minden műkörmös elsajátítsa a csiszológépek megfelelő használatát. Az oldal ebben segít, a részletes leírásokból megtanulhatják a csiszológépek használatát, és a videók által pedig átvehetik a karbantartásukat is.

Műköröm csiszológép
Tama
http://www.tama.hu/

A TAMA Cosmetics Kft. a magyar műköröm piacon vezető pozíciót foglal el, annak számos területén széles termékskálával rendelkezik. Cégünk 1986 óta sikeres, dinamikusan fejlődő vállalkozás, fő profilja a műköröm-alapanyagok teljes körű forgalmazása. Magas színvonalú kozmetikai termékek, szalonberendezések, kozmetikai gépek és bútorok széles választékával várjuk vásárlóinkat. Látogasson el budaörsi vagy budapesti üzletünkbe, ahol a legkiválóbb minőséget a legkedvezőbb áron nyújtjuk Kedves Vásárlóinknak.

Tama
classic nails
http://www.classicnails.hu/

Cégünk műköröm alapanyagok forgalmazásával, műköröm szalonok közvetlen ellátásával foglalkozik. A Classic Nailsnél a műkörmösök megtalálják a legkorszerűbb műköröm alapanyagokat a legkedvezőbb áron. Üzletkötőink közvetlenül a műköröm szalonokba szállítják a műköröm alapanyagokat. Évtizedes szakmai tapasztalatunk és világszínvonalú műköröm alapanyagaink a minőségi műköröm-építés biztos alapját jelentik. Üzletünkben és körömfutárainknál minden megtalálható, amire egy műkörmösnek a napi munkájához szüksége lehet. Kínálatunkból: többféle műköröm-építő zselé, porcelánok, előkészítő anyagok, ecsetek, reszelők, bufferek, UV lámpá, csiszológépek, akril festékek, díszítők rendkívül széles választéka stb. Classic Nails, klasszisokkal jobb! Üzlet * Cím: 1137 Radnóti Miklós u. 4. (Szemben a Westend főbejáratával) * Nyitva tartás: H-P 8,00-16,30 * Tel: (06) 20 991-9944

classic nails
Belvárosi Creative Stúdió
http://www.creativenails.hu/

Az eddig csak felhasználóként alkalmazott CND anyagokat 1989-ben kezdtük forgalmazni széles körben. Ez a Creative Nail Design cég vezeti ma a világon – az első helyen állva - a kéz-, lábápoló és műkörömmodellező cégek sorát! Jelenleg a Belvárosi Creative Stúdió képviseli kizárólagosan az amerikai Creative Nail Design világcéget Magyarországon, Horvátországban és Szlovéniában.

Belvárosi Creative Stúdió
Perfect Nails Kft.
http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=1&tipus=cikkek&menuszint=0

Professzionális, és lakossági manikűr-, pedikűr-, és műkörömalapanyagokat, valamint kellékeket, eszközöket és körömdíszeket és szalonberendezéseket forgalmaz. Szaktanácsokkal segíti vásárlóit, és országszerte működő viszonteladói hálozatát. Forgalmazott márkák: Perfect Nails- USA, NSI- USA, Orly- USA, ART CLUB- USA, Meisinger-Germany, CML- Italy

Perfect Nails Kft.
Nail Artists
http://www.nail-artists.hu/

Cornelia Wolfrum - Több neves anyag németországi képviselőjeként, évről évre azt tapsztaltam, hogy az általam képviselt termékek nagyon egyoldalúak. Nem tudtam megvalósítani elképzeléseimet a termékkel, problémás körmökön nehéz volt szépen dolgoznom. Néhány szakoktatóval közösen, számos teszt elvégzését követően arra az elhatározásra jutott, hogy kifejleszt egy terméket, melynek zselé és porcelán rendszere egyaránt olyan minőségű, mely minden igényt kielégít. 1075 Budapest, Holló utca 3-9.

Nail Artists
American Nails
http://www.american-nails.hu/

Műkörömalapanyag nagyker és oktatási központ. Szeretettel köszöntöm a régi és új szakembereket akik érdeklődnek forgalmazott termékeink iránt. Cégünk 1987-ben alakult és azóta vezető helyen áll a szakmában. Termékeink minősége és a hosszú évek szakmai gyakorlata teszi lehetővé az élen maradást. Állandó megújulással segítjük a már kész szakembereket és a jövendőbeli kollégákat a sokrétű szakmai felkészítéssel és igények kielégítésével. A szépségipar egyik leggyönyörűbb ága a műkörömépítés és díszítés , mert embereknek egyre nagyobb az igénye az ápolt, és gyönyörű kezekre és lábakra.

American Nails
Young Nails Kft.
http://www.youngnails.hu/

Young Nails Kft. műkörömalapanyag kis- és nagykereskedés. 1065. Budapest, Dessewffy u. 30.

Young Nails Kft.
BrillBird műköröm alapanyagok
http://www.brillbird.hu

Körmöd az ékszered. Műköröm alapanyagok hihetetlen gazdag választéka. Kiemelt színkombinációk, páratlan minőség. A BrillBird sokszínű, kezes, válogatott anyagainak és kifinomult eszközeinek segítségével bárki megérezheti a szépséges körmök alkotói szabadságának ízét.

BrillBird műköröm alapanyagok
Stella Zrt. által forgalmazott kiegészítők műkörmösök számára
http://stellabeauty.hu/professzionalis-termekek/manikur-pedikur.html

Kéz és lábápoló eszközök, krémek, kiegészítők közül válogathat a több mint 60 éve működő Stella Zrt-től. Cégünk folyamatosan a legújabb trendeket követi annak érdekében, hogy a kozmetikus és műköröm iparban résztvevők a lehető legmagasabb minőségű termékek közül válogathassanak.

Stella Zrt. által forgalmazott kiegészítők műkörmösök számára
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 253 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 253 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39562