Műköröm hírek, írások > Műköröm - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Műköröm hírek, írások > 10 weboldal. Kategória leírása: Hírek, cikkek, írások műköröm témában.

mukorom.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

A 2009 év szín- és műköröm divatja
A 2009 év szín- és műköröm divatja
http://www.mukorom.hu/index.php/mukorom-divattrendek/52-2009-koromdivatja.html

A Pantone nemzetközi szervezet minden évben meghatározza a következő szezon vezető színeinek ajánlását. A nagy divatházak ezeknek az ajánlott színeknek a felhasználásával alakítják ki új kollekcióikat. Az idei tavaszra-nyárra az alábbi 10 élénk, életteli, kifinomult új színeket javasolják: A divatszínek évszakról évszakra változnak...Bármely évszakról is legyen szó, az idén az alapszabály: ne fogd vissza magad, használd a színeket és a különböző hatásokat.

www.mukorom.hu
Hírek körmösöknek
Hírek körmösöknek
http://www.mukorom.hu/index.php/mukormos-hirek.html

Szakmai hírek, cikkek, események, programok, kiállítások, versenyek.

www.mukorom.hu
Porcelán eltávolítása a körömről
Porcelán eltávolítása a körömről
http://www.nailshopbt.hu/blog/porcelan-korom-eltavolitasa/

Módszer melyet lépésről, lépésre most megtudhat, hogy hogyan tudja eltávolítani a porcelán anyagot a körméről. Kéz és köröm ápolási jó tanácsok ha már nincsen a körmünkön a porcelán.

www.nailshopbt.hu
Hogyan távolítsuk el a műkörmöket?
Hogyan távolítsuk el a műkörmöket?
http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=13&cid=11

Először is, szeretném eloszlatni azt a tévhitet, miszerint a műkörmök viselését időnként szüneteltetni kell, hogy a körmök „pihenni” tudjanak. Zselé VS Porcelán: Ahhoz, hogy megértsük a különféle anyagoknak az eltávolítási módját, tudnunk kell a szerkezeti, kémiai különbségeket a két vegyület között. A műkörmök eltávolításának lehetőségei.

www.nails.hu
Elektromos csiszológépek használata
Elektromos csiszológépek használata
http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=13&cid=13

Ma már nemcsak a munkánk meggyorsítása szempontjából érdemes megbarátkoznunk a csiszológépek használatával. A piacon kapható, professzionális készülékek számtalan további lehetőséget rejtenek magukban, a különféle méretű, anyagú és alakú, cserélhető csiszolófejek segítségével pedig gyors, változatos, hatékony szolgáltatást nyújthatunk vendégeinknek.

www.nails.hu
Kitekintő
Kitekintő
http://www.mukorom.hu/index.php/mukorom-kedvcsinalo/110-mukorom-kitekinto.html

Párizsban jártam és figyeltem a nők körmeit az Eiffel-toronynál, a Moulin Rouge-nál.. Szakmai ártalom. Kerestem a híres, francia körmöket. Csalódnom kellett, talán túl magas volt a mérce: itthon sokkal szebb körmöket látok a környezetemben, nap-mint-nap...

www.mukorom.hu
Műkörmös technikák bemutatása
Műkörmös technikák bemutatása
http://www.mukorom-galeria.hu/mukormosoknek/

Bizonytalan vagy az eszközök, anyagok használatában? Szeretnéd tudni, hogyan érdemes fényképezned az elkészült munkáidat, hogy az előnyösen legyen látható? Ezekre és még sok számos műkörmös technikákra kaphatod meg a választ.

www.mukorom-galeria.hu
A tavasz glamour körmöket hozzon
A tavasz glamour körmöket hozzon
http://www.mukorom.hu/mukorom-divat/806-a-tavasz-glamour-kormoket-hozzon

Az idei tavasz bőven kínál minden nőtípus számára megfelelő színt és trendet. A 70-es évek laza, bő formái, a hölgyes, macskaszem-napszemüveges fazonjai olyan körmökért kiáltanak, amit kár volna a műkörömépítőknek kihagyniuk. Lépjünk hát ki a franciás elegancia korlátai mögül és merjünk felkenni pasztell lilát, rózsaszínt, vagy fessünk elegáns fehér csipkét!

www.mukorom.hu
Műköröm tanfolyam
Műköröm tanfolyam
http://www.mukorom.co/mukorom-koromdiszito-tanfolyamok/

Mit is érdemes tudni egy műköröm tanfolyam elkezdése előtt, vagy mik azok a fontos szempontok, amelyek alapján kiválaszthatjuk azt a tanfolyamot, amelyben nem csalódhatunk. A sok gyakorlat mind a megérdemelt szakmai tapasztalatunk építőkövei, melyek a különféle körömdíszítő tanfolyamok alkalmával további ismereteket jelentenek a műkörmösök számára.

www.mukorom.co
Műköröm készítés
Műköröm készítés
http://www.felsofokon.hu/blog/noi-mukorom

A műköröm készítés érdekessége, amelyeket nem csak a műkörmösök kedvelnek. Ha szeretné megismerni a körömdíszítés az egyes körömformákon milyen jellegzetességeket takar magában, akkor tekintse meg a blog cikkeit, ahol számos más kérdésekre is megtalálja a választ.

www.felsofokon.hu
Oldal leírása
mukorom.wyw.hu: Műköröm katalógus - műköröm készítés építés, minták, képek, szakmai oldalak, szalonok. Körömlakk, körömápolás, manikűr-pedikűr, körömdíszítés, műköröm fajták, gyártók, forgalmazók. Nail step by step
Gyűjteményünkben 251 válogatott műköröm témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 251 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39585